Provjobb
Idag var en spännande dag! Jag fick komma och provjobba för tjänsten jag var på intervju för i måndags. När jag var i närheten av dit jag skulle vara så //ringde// jag butikschefen som kom och mötte mig. Inte sån stor grej för vissa, men för en som har haft extrem telefonskräck tidigare är det enormt att kunna ringa ett samtal utan att känna ångest. 
 
Det är fler som ska komma och provjobba där, så jag har inte för höga förväntningar. Jag är ganska cynisk av mig och har alltid varit: jag har hellre låga förväntningar än blir besviken (intalar jag mig själv). Funkar i vissa lägen, men ibland kan jag bli negativ och tråkig tyvärr. Det är en försvarsmekanism jag har utvecklat genom åren... jobbar på det! 
 
Chefen ska höra av sig senast nästa fredag, så vi håller tummarna. Jag tyckte det var lite jobbigt med stamningen idag och efteråt kände jag mig lite bla. Kände att det gick varken jättebra eller jättedåligt, så vi får se helt enkelt. Jag stammade ganska mycket och det var därför svårt att kanske visa chefen tillräckligt mycket av min personlighet. Också tanken att jag konkurrerar med ytterligare två personer känns lite jobbigt. I sådana situationer kan jag bli extremt osäker - varför skulle hon vilja anställa mig framför de andra? Kommer min stamning sinka mig? Men, vi hoppas. Skulle vara skönt att slippa mitt nuvarande jobb, men samtidigt har detta öppnat dörrar för mig i mitt jobbsökande. Nu är jag redo att ta mig an andra yrken och ser fram emot alla dess utmaningar! 
 
Jag lunchade med min fina vän Elsa efter jag var klar. Elsa var en av de första jag bollade med angående att börja blogga och även den personen som har hjälpt mig lite med design. Hon håller på att fixa en header till mig, men vi är båda rookies med koder och allt sånt så ifall någon som läser detta har lite mer koll så behöver vi all hjälp vi kan få. 
 
(null)
 
Förresten! Jag har skapat en bloggmail ifall ni vill kontakta mig. Om ni har några frågor ni inte känner för att kommentera här eller om ni bara vill prata; mejla mig på andrea-says@hotmail.com!