Helgen
(null)

I fredags gick vi en sväng till andra lång, jag var sååå jäkla trött att jag i princip somnade sittandes vid vårt bord. Nackdelen med att gå upp halv fem varje morgon! Fredagskvällarna blir alltid trötta. Men jättemysig kväll ändå, jag och Lollo mötte upp Elsa och Jessi en sväng som hade varit på konsert på Pustervik. 

Igår skulle jag ta nytt pass. Har ju varit kaos de senaste veckorna med det här nya systemet där man måste boka tid i Göteborg. Mamma fixade en tid åt mig i juni, men tyckte det var för tight för mig som ska åka till USA i juli och ska ha visum till det. Höll därför lite extra koll om fler tider skulle dyka upp och det gjorde det! Så skönt att redan ha det gjort. Dock ser man aldrig klok ut på pass. Hatade mitt förra pass som jag har haft de fem senaste åren och hade tänkt att man kanske skulle få en ny chans i år att inte skämmas, men nej. Jag såg inte mycket bättre ut denna gången heller. Passfoton får ju en att ifrågasätta sig själv på en helt ny nivå: ser jag verkligen ut såhär? Att vara ful på sitt passfoto hör nästan till. Satsar på nästa pass om fem år igen. 

Idag har jag och Alexandra kört ner till Karlshamn för att hälsa på vår mormor som bor här. Mycket mystid med min systerson som faktiskt sa mitt namn idag. Jag smälter. 

(null)