En fin helg
Oops. 10 dagar utan uppdatering har bara sprungit förbi. Jag har fortfarande mycket för mig, även om jag har kommit tillbaka in i mer rutiner efter sommaren så håller jag ändå tempot uppe. Något som är lite extra kul just nu är att jag och Olimpia har börjat planera inför en ungdomshelg som SKA bli av. Jag är så glad att hon och jag fick möjligheten att göra detta tillsammans och har stora förhoppningar att det denna gång kommer gå vägen. Det dyker upp en officiell inbjudan inom kort som ni får hålla koll på! 

Dessutom har vi bestämt datum för höstens tjejträff: den 27 oktober. Save the date! Mer info kommer, ja, när vi har lite mer info helt enkelt. Kul att ha ett datum! Vi är båda såklart väldigt taggade och ser framemot att träffa fler tjejer nästa gång. Gå med i gruppen Stamningstjejer för mer info och för att ta del av Sveriges skönaste stamningsgäng!

Jag hade hand om min systerson hela förra helgen så det var fullt upp. Han är i roligaste åldern just nu (2) och ger mig oerhört mycket energi när vi ses. Han kallar mig "motte" för moster. Mitt hjärta. Helt villkorslöst. Min relation, inte bara till honom men även till mina yngre systrar, är det viktigaste i mitt liv. Jag kände mig länge otillräcklig, brukade konstant känna mig orolig ifall mina småsystrar skämdes över mig och på grund av hur dåligt jag mådde så var jag inte närvarande på det sättet jag är idag. Jag tror jag nu försöker kompensera lite för alla år jag inte riktigt var där. Jag försöker tänka att jag vill vara den personen jag själv hade behövt när jag var 12 år och jag tänker mycket på det speciellt i samband med mina småsystrar. Jag vill inte låtsas som att jag är perfekt för att de ska tro att det är något man ska sträva mot. Istället vill jag se till att jag gör det jag kan för att leva min sanning. Och visa att det finns inget modigare än att våga vara sig själv. 

Om jag bara visste det när jag var 12. 

I alla fall. Hur mysig helg som helst med min systerson. Vi åkte ut till Tjörn till farmor och farfar och spenderade helgen där. På lördagen hade vi kräftkalas med släkten och han blev bortskämd av alla sina mostrar. Han har det bra, han! Så mycket kärlek. 

(null)
(null)
(null)