Nedräkning: 7 DAGAR KVAR!
Juni har bara sprungit iväg och det slog mig förra veckan att jag snart ska åka till Chicago. Och idag är det nämligen bara EN VECKA kvar tills jag åker! Jag har inte riktigt fattat det, tror jag. Men sedan när jag tänker på det, att jag faktiskt ska åka, blir jag heeelt pirrig. Nervös, exalterad, glad, spänd. Denna gången åker jag själv från Sverige, till skillnad från konferensen i Atlanta för två år sedan där vi var ett helt gäng som åkte. Varje år anordnar USA:s liknande motsvarighet till Stamningsförbundet, National Stuttering Association, en konferens någonstans i USA för människor som stammar. Varje år är det cirka 800 personer som närvarar. 
 
Jag tycker det är helt stört häftigt hur stort engagemanget är där borta och det är verkligen en inspiration. Synd bara att det är så långt borta... Och kostar skjortan! Drömmen hade ju varit att åka dit varje år, men ja, bor man i Sverige så gör man. Blir extra kul och speciellt när jag väl kan åka. 
 
Någon här som varit i Chicago? Tips och rekommendationer på ställen att se? Restauranger? Mycket tid kommer att spenderas på konferensen då det är workshops större delen av dagarna, men jag tänkte ändå pricka in några sevärdheter och uppleva staden när jag är där. Taco Bell är ett måste varje gång jag är i USA! Jag har redan kollat upp var närmsta ligger i förhållande till hotellet...