Mitt juni
Jag andas lite lättare, äntligen. Maj och juni har varit helt galna och även om juli och augusti kommer vara det med, så blir det en annan typ av intensitet som istället gör mig spänd och exalterad. 

Av olika anledningar har jag avslutat min tjänst på jobbet och hade min sista dag där igår. Det var ett beslut som blev ganska naturligt i och med min sommar i USA och jag går tacksamt vidare med många fina erfarenheter och minnen i bagaget. Det är sällan jag har lämnat en arbetsplats med en sådan bitterljuv känsla som den här; det var en plats jag kom till i en viktig del av mitt liv och inget annat jobb har utmanat mig och utvecklat mig såsom detta. Nu fokuserar jag framåt, men först, en sommar i USA. 

På tisdag åker jag! Jag börjar med konferensen i Fort Lauderdale som jag INTE KAN FÖRSTÅ ÄR ÄNTLIGEN HÄR. Att jag ska få träffa några av mina absoluta favoritmänniskor igen och knyta nya band med fler som stammar känns overkligt. Det är verkligen det bästa som finns. Jag har sett framemot denna sommar sedan jag kom hem från Chicago för ett år sedan och nu är den här. Galet. Redo och taggad till tusen. 

Lite bilder från mitt juni: Felicias examen, jag och Olimpia i Stockholm, en helg i London, återhämtning på Tjörn med farmor och farfar, kvalitetstid med min älskade systerson, vänner och poolhäng hos pappa. Och det ni inte ser: en sönderstressad Andrea som nästan gick in i väggen några gånger. Juni kom och gick på en sekund. Nu välkomnar jag sommaren på riktigt. Och andas. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
...ett livslångt lärande. 

Hoppas ni har en fin sommar!