Sommaren 2019
Jag har bara varit hemma i helgen förutom en lunch med Olimpia igår och det har hjälpt mig att komma på tillbaka på fötterna lite efter allt som varit. Jag får lite deja vu att skriva detta inlägg, för det är nästan exakt ett år sedan jag skrev ett liknande. Jag hade mycket ångest förra maj också (vad är grejen med maj känner jag??) och då ville jag tagga igång inför sommaren med allt jag hade planerat. 

Förra sommaren är ingenting jämfört med det jag har planerat i år och jag förbereder mig mentalt på en intensiv sommar. Jag har sparat och slitit och kämpat sedan ett år tillbaka och äntligen är sommaren här. Som ni säkert vet vid detta laget är jag övertaggad (men ärligt talat också lite överväldigad) på allt jag ska göra och det är: 

- TJEJTRÄFF I STOCKHOLM! Jag och Olimpia åker upp till Stockholm snart för nästa tjejträff. Jag har inte turistat i vår huvudstad på länge och det ska bli kul med en helg där. Gå med i Facebookgruppen Stamningstjejer för mer info om träffen! 8 juni. Komsi. 

- I juni åker jag och två av mina systrar till London med pappa och ser Westlife i konsert. Alexandra överraskade mig och Felicia med biljetter förra helgen när vi firade vår 25-årsdag med släkten. För 15 år sedan gick vi på vår första konsert någonsin, i Skandinavium för att se Westlife, och det myntade min kärlek för musik (ja... boybands specifikt kanske). Hur klyschiga de än är så är Westlife oerhört speciella för mig, och för oss, och att jag ska få skrika BUT IF I LET YOU GO I WILL NEVER KNOOW WHAT MY LIFE WOULD BE HOLDING YOU CLOSE TO MEEE efter alla dessa år gör mig helt seriöst gråtfärdig. 

- Juli kickar jag igång i Fort Lauderdale för National Stuttering Associations årliga konferens. Jag får återförenas med min stamningsfamilj i USA och efter konferensen åker jag och mina roomies vidare till Miami i några dagar. Untz, untz. 

- Efter det åker jag faktiskt hem en vecka för att ladda batterier och packa om resväskan. Sen åker jag och Olimpia till NEW YORK. Att besöka New York har varit en av mina absoluta största drömresor länge, jag har tekniskt sätt varit där men jag räknar inte riktigt det. När jag åkte på mitt utbytesår 2011 började vi med en kickoffhelg i NYC, men osis nog så var det mitt i Hurricane Irene och vi blev fast på ett översvämmat hotell i New Jersey. Sista dagen fick vi åka in och besöka Times Square - i två timmar. Så nja, jag säger inte att jag har varit i New York. Men nu, ÄNTLIGEN! Och att få göra det med min bästa vän och stamningssyster... tacksam och taggad till tusen. 

- Camp Say ligger i Pennsylvania, bara drygt en timme utanför New York och vi åker vidare dit den 22 juli. Första veckan är det utbildning och sedan håller campet på i två veckor. Jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig och jag har nog inte riktigt förstått att vi faktiskt ska dit. Nerverna börjar smyga sig på redan nu, men åh vad kul det ska bli. Det som jag bara har drömt om. 

- Det blir inte jättemycket sommar i Sverige i år, men den tid jag får över kommer spenderas på Tjörn hos farmor och farfar så mycket jag bara kan. Felicia tar examen och flyttar hem över sommmaren, min systerson fyller snart tre, min kusin tar studenten och min lillasyster konfirmeras. Det blir många kalas och firanden och kvalitetstid med familj! 


Vad ska ni göra i sommar? 

(null)
Bebis, 17 år gammal på Times Square.